MCQ on Our Honorable PM – Mr.Narendra Modi


Q1. In which year Mr.Narendra Modi has been selected as Prime Minister?

Ans: 2014

Q2. What is the full name of Mr. Narendra Modi?

Ans: Narendra Damodardas Modi.

Q3. For which state Mr.N.Modi was chief minister?

Ans: Gujrat

Q4. What ordinal number is attached to the prime minister of Mr. Narendra Modi ?

Ans: 14th

Q5. To whom the 2018 Seol peace prize was awarded ?

Ans: Mr. Narendra Modi

Q6. In which Social Media, Mr. Narendra Modi have maximum numbers of followers?

Ans: Instagram

Q7. Who won “Russia highest state decoration award-order of St.. Andrew the Apostle”  in 2019?

Ans:Mr.Narendra Modi


Q8. Who won highest civilian award order of Zayed in 2019?

Ans:Mr.Narendra Modi


Q9. Who is honored with the prestigious” Global Goal keeper” award by the ‘Bill and Melinda Gates‘?

Ans: Mr. Narendra Modi

Q10. Who won the “Order of Abdulaziz Al Saud Award”  by the Saudi Arabia?

Ans: Mr. Narendra Modi on 3rd April in 2016.

Q11.  Who won “Champions of the Earth Award” in 2018?

Ans: Mr Narendra Modi.

Q12.  Whose life has been described in the book – ‘Karmyodha Granth‘?

Ans: Mr. Narendra Modi

IMAGE- india.com
Thank you for visiting. Let us make a beautiful world together. God bless.

Print Friendly, PDF & Email
Spread the love