Q1. In which year Mr.Narendra Modi has been selected as Prime Minister?

Ans: 2014

Q2. What is the full name of Mr. Narendra Modi?

Ans: Narendra Damodardas Modi.

Q3. For which state Mr.N.Modi was chief minister?

Ans: Gujrat

Q4. What ordinal number is attached to the prime minister of Mr. Narendra Modi ?

Ans: 14th

Q5. To whom the 2018 Seol peace prize was awarded ?

Ans: Mr. Narendra Modi

Q6. In which Social Media, Mr. Narendra Modi have maximum numbers of followers?

Ans: Instagram

Q7. Who won “Russia highest state decoration award-order of St.. Andrew the Apostle”  in 2019?

Ans:Mr.Narendra Modi


Q8. Who won highest civilian award order of Zayed in 2019?

Ans:Mr.Narendra Modi


Q9. Who is honored with the prestigious” Global Goal keeper” award by the ‘Bill and Melinda Gates‘?

Ans: Mr. Narendra Modi

Q10. Who won the “Order of Abdulaziz Al Saud Award”  by the Saudi Arabia?

Ans: Mr. Narendra Modi on 3rd April in 2016.

Q11.  Who won “Champions of the Earth Award” in 2018?

Ans: Mr Narendra Modi.

Thank you for reading. Let us make a beautiful World together by co-operating each other. God bless ! COPYRIGHT : All posts on this blog are the works of @Tanusri Sen. Unauthorised use and/or duplication of this material without the express and written permission of the author is strictly not allowed. You may use excerpts and links or reblogs of this material provided that complete and clear credit is given to "With Nature - tanusrirchokhe", author of this - Tanusri Sen and with clear directions to the original content.